Werkgevers

Detachering in de zorg: LES ontzorgt
Ook in ziekenhuizen en andere zorginstellingen vallen regelmatig mensen uit door ziekte, vakantie of andere redenen. Soms krijg je te maken met periodieke werkpieken waarbij je een extra paar handen op de werkvloer kunt gebruiken. Wat het geval ook is – het werk gaat gewoon verder. Net als een rijdende trein die op weg is naar het volgende station. Wat doe je dan?
De missie van LES is het ontzorgen van zorginstellingen. Wij geven organisaties extra lucht, waardoor het noodzakelijke werk gewoon kan worden gedaan en de continuïteit en kwaliteit van de zorgverlening niet in het gedrang komt. Wij plaatsen ad hoc het ontbrekende wagonnetje, waardoor de trein niet ontspoort en zonder vertraging verder kan naar de volgende bestemming.  

Krijg je te maken met gaten in de roosters? Of heb je te maken met een crisissituatie en direct een bekwame zorgprofessional nodig? Dan leveren wij snel en secuur een vakkracht. Wij staan achter de kwaliteit van onze zorgprofessionals en doen altijd het uiterste om een oplossing te vinden. Wat de situatie ook is. We zijn dan ook 24/7 bereikbaar. Dat verdienen onze klanten en zorgprofessionals. Bovendien hoort het bij de kwaliteitsstandaard die LES nastreeft. 

Praktische aanpakkers

Onze zorgmedewerkers en zzp’ers zijn stuk voor stuk bevlogen professionals. Ze beschikken over de juiste papieren, ervaring en mentaliteit. Ze vinden snel hun plek binnen een organisatie en voelen zich maximaal betrokken bij jouw cliënten. Het zijn praktische aanpakkers, met een scherp oog voor wat er binnen hun werkomgeving speelt. Bovendien weten ze precies wat van een tijdelijke medewerker wordt verwacht. 

Het grote voordeel van onze flexkrachten? Ze kunnen aan de slag zonder noemenswaardige inwerktijd. Direct de juiste persoon op de juiste plek dus. Belangrijk in situaties waarin er geen tijd is voor een langdurig instroom- en inwerkproces!

Kennis van de zorg – gewoon gedetacheerd 

LES is geen ‘gewoon’ uitzendbureau. Omdat we zelf uit de zorg komen, werken we met kennis van de actuele zorgpraktijk. Wij herkennen de uitdagingen en knelpunten waarmee zorgorganisaties te maken hebben als geen ander. Dit helpt ons bij het stellen van de juiste vragen en het bedenken van pasklare ad-hoc oplossingen. LES denkt actief met je mee. Wij brengen graag in één keer de juiste match tot stand.

zorgeles log small

Les gaat verder onder de naam ZorgeLES

klik hier voor een zorgeloze overgang!