Een tijdelijke zorgmedewerker (flex) voor uw organisatie

Lucht geven aan organisaties in de ouderenzorg, de verstandelijk-gehandicaptenzorg en de jeugdzorg. Dát is in essentie het werk van LES bv. Wij ontzorgen onze klanten; letterlijk. Met tijdelijk zorgpersoneel dat direct inzetbaar is op de momenten dat dat het hardst nodig is. Bijvoorbeeld bij personeelstekorten als gevolg van een roosterverstoring (vakantie, ziekte), een conflict of een crisissituatie. We leveren snel en secuur. Met kennis van de dagelijkse zorgpraktijk.

Onze zorgmedewerkers: praktische aanpakkers

Onze zorgmedewerkers zijn bevlogen professionals met de juiste kennis, ervaring en mentaliteit. Ze zijn snel thuis in uw organisatie en voelen zich betrokken bij uw cliënten. Onze verzorgenden zijn praktische aanpakkers die weten hoe het reilt en zeilt op een afdeling én wat er van hen als tijdelijke kracht wordt verwacht. Ze zijn dus direct inzetbaar, zonder noemenswaardige inwerktijd.

Partner met kennis van zorg

Zoals gezegd: wij werken met kennis van de zorgpraktijk. Immers, wij komen zelf uit de zorg. Dat helpt ons om de juiste vragen te stellen. Zodat wij eventueel kunnen inschatten welke oplossing nodig is. Wij denken dus graag met u mee, als zorgpartner. We plaatsen uw vacature en selecteren de beste medewerkers voor uw specifieke situatie. Wij matchen graag in één keer goed.