Wie zijn wij

Detachering in de zorg: we leveren toegewijde, gepassioneerde vakmensen

Uitdagend: een continu veranderend zorglandschap

LES is een gespecialiseerd uitzendbureau binnen de zorg- en welzijnssector. Sinds 2001 zijn we uitgegroeid tot een betrouwbare partner voor organisaties en professionals in de zorgwereld. LES bemiddelt zelfstandige zorgmedewerkers en zzp’ers van niveau 2 tot en met niveau 5. Vaak doen we dit op ad-hoc basis om zorgorganisaties snel uit de brand te helpen. 
We beschikken over een breed scala aan professionals, toegewijde en bevlogen vakmensen. Allemaal hebben ze uiteenlopende functies en competenties. In de toekomst willen we verder doorgroeien, qua omvang en geografisch bereik. Zodat we samen nog meer mensen kunnen helpen. Maar we blijven wel met zorg ons DNA koesteren: transparant, flexibel en werkend met korte communicatielijnen.

Ideale match tussen opdrachtgever en gedetacheerde zorgmedewerker

Voor een groot aantal opdrachtgevers zijn we uitgegroeid tot een onmisbare partner. Zorgorganisaties weten dat ze op ons kunnen rekenen wanneer er gaten in de roosters ontstaan, of dat nou door ziekte of personeelstekorten komt. Ons bestand bevat namelijk meer dan honderd zorgprofessionals met uiteenlopende functies en competenties. Deze vakmensen versterken met name de geestelijke gezondheidszorg (GGZ), verstandelijke gehandicaptenzorg (VGZ), ouderenzorg, jeugdzorg, thuiszorg en woonzorg. 
Wat LES onderscheidt van andere detacheerders? Dat is vooral de kwaliteit van de zorgprofessionals en het persoonlijk contact via de intercedenten. Want onze zorgprofessionals hebben niet alleen de juiste papieren en ervaring; ze beschikken vooral ook over de juiste mentaliteit. En dat is goud waard. Daarom kijken we verder dan alleen diploma’s en certificaten. Om tot de ideale match te komen, kijken we ook of een bepaalde medewerker qua karakter bij jouw zorgorganisatie past.

Kernwaarden

De vier belangrijkste kerncompetenties van LES. 

Z

We leveren personeel op ad-hoc aanvragen

De markt vraagt namelijk om flexibiliteit. Wij beantwoorden die vraag met kwalitatief hoogwaardig zorgpersoneel dat inzetbaar is op de momenten dat dit het hardst nodig is.

Z

We beschikken over kwalitatief hoogwaardige zorgprofessionals

Onze zorgprofessionals zijn stuk voor stuk bevlogen aanpakkers. Ze beheersen hun vak en hebben hart voor het werk dat ze doen. Ze weten wat er van hen op de werkvloer wordt verlangd. Dat scheelt enorm.
Z

We onderhouden duurzame relaties en korte lijnen met opdrachtgevers

LES streeft naar duurzame en langdurige relaties met alle opdrachtgevers en zorgprofessionals. Hoe beter we elkaar kennen, hoe beter we onze dienstverlening kunnen afstemmen op persoonlijke wensen en behoeften. Daarom houden we alle communicatielijnen kort, en onszelf op alle niveaus benaderbaar en bereikbaar.
Z

We zijn betrouwbaar en gecommitteerd.

Betrouwbaarheid en commitment staan bij LES hoog in het vaandel. We voelen ons sterk betrokken bij de opdrachtgevers en professionals waar we mee werken. Dit vertaalt zich in een proactieve en klantvriendelijke werkwijze. Snel, secuur, transparant, persoonlijk en betrouwbaar.

Informeel en open

De bedrijfscultuur van LES kenmerkt zich door een open karakter. Wij houden dan ook van een informele aanpak. Dit merk je ook in onze communicatiestijl. Naast onze collega’s op kantoor, zijn de zorgprofessionals die we bemiddelen onze volwaardige collega’s in het veld. Ook onze opdrachtgevers spreken we bij voorkeur aan met je en jij. 

zorgeles log small

Les gaat verder onder de naam ZorgeLES

klik hier voor een zorgeloze overgang!