Uitzendbureau voor de zorg

De veranderingen in de zorg stelt zorgorganisaties voor nieuwe uitdagingen. Zij moeten voortaan met minder geld minimaal dezelfde kwaliteit van zorg bieden. Bovendien wordt van organisaties gevraagd dat zij hun zorgprofessionals steeds flexibeler inzetten. LES bv zorgt voor die flexibele schil, met behoud van kwaliteit.

Bij roosterverstoring of bijzondere zorgvraag

LES bv is al sinds 2001 actief in zorgbemiddeling. We zijn specialist in het detacheren en uitzenden van ervaren, kundige en gepassioneerde zorgmedewerkers en ZZP-ers. Van niveau 2 tot en met niveau 5. We lossen daarmee personeelstekorten op in geval van roosterverstoringen (vakantie, ziekte) of een bijzondere zorgvraag, zoals een crisissituatie. Snel en zeker. Dag en nacht. Zo dragen wij bij aan continuïteit van de zorgverlening, in het belang van uw cliënten.

Onze zorgprofessionals: bevlogen aanpakkers

Wij werven en selecteren onze zorgmedewerkers zorgvuldig. En zo nodig trainen we hen, bijvoorbeeld voor het toedienen van medicatie. En voor het omgaan met agressie op de werkvloer. Onze krachten zijn bevlogen professionals die van aanpakken weten. Met de juiste kennis en ervaring en het hart op de juiste plek. Onze mensen begrijpen hoe het eraan toe gaat op een afdeling en wat van hen wordt gevraagd als tijdelijke medewerker. Wij richten ons op de ouderenzorg, de verstandelijk gehandicaptenzorg en de jeugdzorg. 

Betrokken, klantgericht en betrouwbaar

Wij voelen ons sterk betrokken bij onze opdrachtgevers en onze zorgprofessionals. Wij stellen ons dus niet zozeer op als uitzendbureau of detacheerder, maar vooral als partner. Samen zoeken we naar de beste oplossing in de specifieke situatie. Wij werken sterk klantgericht én proactief. Snel én secuur.

Duurzame relaties : integer, transparant, flexibel

Wij streven naar langdurende relaties. Met onze opdrachtgevers én met onze medewerkers. Want hoe beter we elkaar kennen, hoe beter we onze dienstverlening kunnen invullen. Goede communicatie is daarbij cruciaal. Met als kernwaarden: integriteit, transparantie en flexibiliteit.


Zorg met zekerheid: NBBU en NEN4400-1

Als gespecialiseerd uitzendbureau voor de zorg besteden wij veel aandacht aan de kwaliteit van onze dienstverlening. Zodat opdrachtgevers volledig kunnen vertrouwen op onze kennis en kunde. Met dat doel zijn wij lid van de NBBU en bovendien NEN 4400-1 gecertificeerd.

Lid van de NBBU

De NBBU is de brancheorganisatie van bijna duizend arbeidsbemiddelaars. Voor u de zekerheid dat ons bureau voldoet aan de hoogste eisen ten aanzien van betrouwbaarheid, transparantie, vakmanschap en kwaliteit. Als lid van de NBBU werken wij met de NBBU-cao, de meest flexibele cao voor uitzendkrachten. Dit verzekert opdrachtgevers van transparantie en duidelijkheid.