Ben jij gediplomeerd Helpende (Plus) niveau 2 en werk je als ZZP’er? Dan hebben wij een ontzettend leuke opdracht in de ouderenzorg op locaties in Zeist en Houten. We kunnen je nu al goed inzetten, maar ben jij van juni tot en met september/oktober ook beschikbaar, dan kunnen wij jou in die maanden een werkweek van 24 uur garanderen!  Welke zelfstandige wil dat nou niet?

Wat maakt deze functie zo leuk?

  • Geen dag is hetzelfde en jij werkt waar jouw hulp het hardste nodig is. Je collega’s van die dag zijn blij dat je er bent, want ze weten dat een Helpende van LES  bv van aanpakken weet en gelijk aan de slag gaat. De dag is gered!
  • Jij bepaalt wanneer je werkt en je hebt in de zomermaanden gegarandeerd 24 uur per week werk. Liever wat meer uren draaien? Ook dat is uiteraard mogelijk!
  • Bij LES ben je als ZZP’er verzekerd van een goed uurtarief. En niet onbelangrijk: wij betalen jouw factuur direct uit. Je bent verzekerd van een goede beloning en een aantrekkelijke bonusregeling als jij nieuwe collega’s aandraagt.

Wie is LES bv?

LES bv is een uitzendbureau gespecialiseerd in de zorg. Voor een groot aantal opdrachtgevers in de ouderenzorg in Midden-Nederland zijn wij onmisbaar; want zij weten dat ze op ons kunnen rekenen wanneer er gaten in de roosters ontstaan door bijvoorbeeld ziekte of personeelstekort.

Bij LES bv ben je geen nummer. Je hebt vaste contactpersonen die jou binnen no time kennen en precies weten waar ze je het beste kunnen plaatsen. En heb je vragen of opmerkingen? Dan wordt je bij ons niet van het bekende kastje naar de muur gestuurd. Want daar zijn wij zelf ook een beetje allergisch voor. 

Dit neem jij mee

  • Je beschikt over een diploma Helpende niveau 2, eventueel aangevuld met een medicatiecertificaat;
  • Je hebt bij voorkeur al wat ervaring opgedaan in de ouderenzorg;
  • Je beschikt over een rijbewijs en eigen vervoer;
  • Je bent flexibel, nieuwsgierig, hebt hart voor de zorg en vindt net als wij; ‘afspraak is afspraak’;
  • Je staat als ZZP’er uiteraard ingeschreven bij de KvK en beschikt over een aansprakelijkheidsverzekering;
  • Het aanleveren (of aanvragen) van een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) behoort tot de procedure.

Solliciteren

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en sta jij te trappelen om aan de slag te gaan? Solliciteer dan snel via de sollicitatiebutton en we bellen je zo snel mogelijk! En wie weet, werk jij binnen een week al voor ons als Helpende!

Wil jij eerst nog wat informatie voor je aan dit avontuur begint, bel ons dan op nummer
0341-56 04 00. Wij beantwoorden graag jouw vragen!

Bij LES bv kijken we naar de mens achter de sollicitatie; dagelijks werken mannen en vrouwen, van jong tot oud en van iedere afkomst voor ons in de zorg. Dat betekent dat ook jij van harte welkom bij ons bent!

Corona

Door de maatregelen rondom Corona kunnen wij jou tot onze spijt nu niet uitnodigen op ons kantoor. Na een eerste korte telefonische kennismaking, maken wij daarom graag een afspraak met jou voor een videogesprek en mag je je documenten digitaal aanleveren. 
Uiteraard maken we, zodra alle maatregelen weer zijn opgeheven, graag een afspraak met je in op ons kantoor om alsnog persoonlijk die kop koffie met je te drinken. Dit is ook het moment waarop we een aantal belangrijke documenten alsnog origineel van je willen inzien.  

Solliciteren

Toegestaan Type(s): .pdf .doc, .docx