Verzorgende IG  of Helpende – omgeving Geldermalsen – uren in overleg – ook voor ZZP’ers

Ben jij een Verzorgende IG of een Helpende (plus) die gaat voor persoonlijke aandacht en affiniteit heeft met dementerende ouderen? Werk je graag in een klein hecht team waar veel ruimte is voor overleg en afstemming van uren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat maakt deze functie zo leuk?

  • Deze 1 op 1 begeleiding voor een dementerende cliënt wordt opgevuld door een klein, vast team. Er is veel ruimte voor eigen initiatief en gezamelijke afstemming van diensten.
  • Jij bepaalt wanneer je werkt. Dus is donderdag jouw vaste vrije dag? Dan houden wij daar rekening mee.
  • Je bent verzekerd van een goede beloning. De CAO-VVT is daarbij uiteraard leidend. En vanaf de eerst gereden kilometer krijg jij reiskostenvergoeding. Wel zo eerlijk toch?

Zo werkt het

Je werkt op de dagen waarvan jij hebt aangegeven beschikbaar te zijn en voor het aantal uur dat jij prettig vindt. Zo kan je zowel parttime als fulltime worden ingezet. De diensten zijn voornamelijk van 15.30 uur tot 21.00 uur en een enkele dag in de week van 13.30 uur tot 19.00 uur.
Omdat het een klein team betreft, gaat de voorkeur uit naar een vaste medewerker die tot maart 2021 ingezet kan worden.
Hou jij van afwisseling en wil je graag ook nog bij andere opdrachtgevers ingezet worden? Dan is dit uiteraard geen probleem.

Wie is LES bv?

LES bv is een uitzendbureau gespecialiseerd in de zorg. Voor een groot aantal opdrachtgevers in de ouderenzorg en gehandicaptenzorg zijn wij onmisbaar; want zij weten dat ze op ons kunnen rekenen wanneer er gaten in de roosters ontstaan door bijvoorbeeld ziekte of personeelstekort.
Bij LES bv ben je geen nummer. Je hebt vaste contactpersonen die jou binnen no time kennen en precies weten waar ze je het beste kunnen plaatsen. En heb je vragen of opmerkingen? Dan wordt je bij ons niet van het bekende kastje naar de muur gestuurd. Want daar zijn wij zelf ook een beetje allergisch voor. 

Oeps, uitzendbureau?

Voor een uitzendbureau werken is allang niet meer zo ‘spannend’ als vroeger. Want bij ons bouw je ook gewoon vakantiereserves en vakantiegeld op. Dus ga je in de zomer 3 weekjes op vakantie? Dan laat je je reserves uitbetalen en hoef je ook in je vakantie niet op een houtje te bijten.
En ook al is het nu nog een ‘ver van je bed show’, uiteindelijk wil je ook op je oude dag nog wat te besteden hebben. Daarom bouw je ook bij ons verder aan je pensioenpotje.

Dit neem jij mee

  • Je beschikt over een diploma Verzorgende IG of Helpende (plus);
  • Je hebt bij voorkeur al wat ervaring opgedaan in de ouderenzorg en je hebt affiniteit met de dementerende cliënt;
  • Je beschikt over een rijbewijs. Heb je ook nog eigen vervoer? Dan is dat mooi meegenomen. Zo niet; dan gebruik je gewoon een LES-auto!;
  • Je bent flexibel, nieuwsgierig, hebt hart voor de zorg en vindt net als wij; ‘afspraak is afspraak’;
  • Het aanleveren (of aanvragen) van een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) behoort tot de procedure.

Solliciteren

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en sta jij te trappelen om aan de slag te gaan? Solliciteer dan snel via de sollicitatiebutton en we bellen je vandaag nog! En wie weet, werk jij volgende week al voor ons!

Wil jij eerst nog wat informatie voor je aan dit avontuur begint, bel ons dan op nummer 0341-56 04 00. Wij beantwoorden graag jouw vragen.

Ben jij ZZP’er en hou jij ook zo van een snelle uitbetaling van je factuur? Dan nodigen wij jou ook van harte uit om te reageren!

Bij LES bv kijken we naar de mens achter de sollicitatie; dagelijks werken mannen en vrouwen, van jong tot oud en van iedere afkomst voor ons in de zorg. Dat betekent dat ook jij van harte welkom bij ons bent!

Corona

Door de maatregelen rondom Corona kunnen wij jou tot onze spijt nu niet uitnodigen op ons kantoor. Na een eerste korte telefonische kennismaking, maken wij daarom graag een afspraak met jou voor een videogesprek en mag je je documenten digitaal aanleveren. 
Uiteraard maken we, zodra alle maatregelen weer zijn opgeheven, graag een afspraak met je in op ons kantoor om alsnog persoonlijk die kop koffie met je te drinken. Dit is ook het moment waarop we een aantal belangrijke documenten alsnog origineel van je willen inzien.  

Solliciteren

Toegestaan Type(s): .pdf .doc, .docx