Woonbegeleider gehandicaptenzorg diverse doelgroepen op flex-basis – aantal uren in overleg van 16 – 40 uur – werken wanneer jij wil!

Heb jij als Woonbegeleider het gevoel dat je meer tijd kwijt bent met vergaderen en werkgroepjes dan dat je daadwerkelijk aan de zorg voor je mensen kan besteden? Wil jij zelf bepalen wanneer je werkt en ben je op zoek naar afwisseling? Dan ben je bij LES bv aan het goede adres! 

Wat maakt deze functie zo leuk?

  • Geen dag is hetzelfde en jij werkt waar jouw hulp het hardste nodig is. Je collega’s van die dag zijn blij dat je er bent, want ze weten dat een Woonbegeleider van LES  bv van aanpakken weet en gelijk aan de slag gaat. De dag is gered!
  • Jij bepaalt wanneer je werkt. Dus is donderdag jouw vaste vrije dag? Of draai je liever alleen late diensten? Dan houden wij daar rekening mee en bellen we iemand anders. Zo doen we dat!
  • Je bent verzekerd van een goede beloning. De betreffende CAO is daarbij uiteraard leidend. En vanaf de eerst gereden kilometer krijg jij reiskostenvergoeding. Wel zo eerlijk toch?

Zo werkt het

Je werkt op de dagen waarvan jij hebt aangegeven beschikbaar te zijn en voor het aantal uur dat jij prettig vindt. Zo kan je zowel parttime als fulltime worden ingezet als Woonbegeleider. We werken veel met losse diensten waarbij je op verschillende locaties wordt ingezet, maar ook opdrachten voor langere tijd op een vaste plek zijn bespreekbaar.

Omdat wij altijd op zoek zijn naar Woonbegeleiders, staat deze vacature het gehele jaar open. 

Dit neem jij mee

  • Je beschikt over een diploma SPW-4, Maatschappelijke Zorg niveau 4 of vergelijkbaar.
  • Je hebt bij voorkeur al wat ervaring opgedaan in de gehandicaptenzorg.
  • Je beschikt over een rijbewijs. Heb je ook nog eigen vervoer? Dan is dat mooi meegenomen. Zo niet; dan gebruik je gewoon een LES-auto!
  • Je bent flexibel, nieuwsgierig, hebt hart voor de zorg en vindt net als wij; ‘afspraak is afspraak’.
  • Het aanleveren (of aanvragen) van een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) behoort tot de procedure.

Wie is LES bv?

LES bv is een uitzendbureau gespecialiseerd in de zorg. Voor een groot aantal opdrachtgevers in de ouderenzorg en gehandicaptenzorg zijn wij onmisbaar; want zij weten dat ze op ons kunnen rekenen wanneer er gaten in de roosters ontstaan door bijvoorbeeld ziekte of personeelstekort.

Bij LES bv ben je geen nummer. Je hebt vaste contactpersonen die jou binnen no time kennen en precies weten waar ze je het beste kunnen plaatsen. En heb je vragen of opmerkingen? Dan wordt je bij ons niet van het bekende kastje naar de muur gestuurd. Want daar zijn wij zelf ook een beetje allergisch voor. 

Oeps, uitzendbureau?

Voor een uitzendbureau werken is allang niet meer zo ‘spannend’ als vroeger. Want bij ons bouw je ook gewoon vakantiereserves en vakantiegeld op. Dus ga je in de zomer 3 weekjes op vakantie? Dan laat je je reserves uitbetalen en hoef je ook in je vakantie niet op een houtje te bijten.
En ook al is het nu nog een ‘ver van je bed show’, uiteindelijk wil je ook op je oude dag nog wat te besteden hebben. Daarom bouw je ook bij ons verder aan je pensioenpotje.

Solliciteren

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en sta jij te trappelen om aan de slag te gaan? Solliciteer dan snel via de sollicitatiebutton en we bellen je vandaag nog! En wie weet, werk jij binnen een week al voor ons als Woonbegeleider!

Wil jij eerst nog wat informatie voor je aan dit avontuur begint, bel ons dan op nummer
0341-56 04 00 en vraag naar Simone.

Ben jij ZZP’er en hou jij ook zo van een snelle uitbetaling van je factuur? Dan nodigen wij jou ook van harte uit om te reageren!

Bij LES bv kijken we naar de mens achter de sollicitatie; dagelijks werken mannen en vrouwen, van jong tot oud en van iedere afkomst voor ons in de zorg. Dat betekent dat ook jij van harte welkom bij ons bent!

Corona

Door de maatregelen rondom Corona kunnen wij jou tot onze spijt nu niet uitnodigen op ons kantoor. Na een eerste korte telefonische kennismaking, maken wij daarom graag een afspraak met jou voor een videogesprek en mag je je documenten digitaal aanleveren. 
Uiteraard maken we, zodra alle maatregelen weer zijn opgeheven, graag een afspraak met je in op ons kantoor om alsnog persoonlijk die kop koffie met je te drinken. Dit is ook het moment waarop we een aantal belangrijke documenten alsnog origineel van je willen inzien.  

Job Type: Full Time Part Time

Solliciteren

Toegestaan Type(s): .pdf .doc, .docx
zorgeles log small

Les gaat verder onder de naam ZorgeLES

klik hier voor een zorgeloze overgang!