Flexibel werken voor verzorgenden

Bent u een verzorgende en wilt u flexibel werken, liefst bij verschillende organisaties? Wij hebben altijd interesse in gepassioneerde zorgmedewerkers met de juiste kennis, ervaring en vooral … motivatie. LES bv heeft zich volledig gespecialiseerd in het detacheren en uitzenden van zorgmedewerkers. Wij werken voor opdrachtgevers in de ouderenzorg, de verstandelijk gehandicaptenzorg en de jeugdzorg. Met personeel van niveau 2 tot niveau 5.

Onze verzorgenden: ervaren, opgeleid en gedreven

Als gespecialiseerd uitzendbureau weten wij als geen ander wat een opdrachtgever nodig heeft. Daarop selecteren wij onze zorgmedewerkers heel zorgvuldig. Een medewerker van LES bv heeft niet alleen de juiste papieren en flink wat ervaring, maar vooral ook de juiste mentaliteit.

Werving & selectie van verzorgenden (flex)

Bent u een gediplomeerd en ervaren verzorgende? En houdt u van uitdaging, afwisseling en aanpakken? Neem eens contact op met LES bv, uitzendbureau voor de zorg. Wij werken graag met de beste zorgprofessionals. Onze opdrachtgevers (en hun cliënten!) verdienen namelijk niets minder.

Screening en gesprek

Heeft u interesse? Dan doorloopt u bij ons een uitgebreide wervings- en selectieprocedure. Nadat wij uw CV hebben ontvangen, volgt een telefonische screening. Als ook dát gesprek naar beider tevredenheid is verlopen, dan krijgt u een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek op ons kantoor.

Wat drijft u in uw werk?

Natuurlijk is het belangrijk dat u beschikt over een aantal kwalificaties, zoals diploma’s en certificaten. Maar minstens zo benieuwd zijn we naar uw werkervaring en naar uw overige competenties. En we leren u graag kennen als persoon. Hoe zit u in elkaar als mens? Wat drijft u in uw werk? Kunt u goed omgaan met feedback? Bent u proactief? Goed om te weten: het merendeel van onze krachten is 35 jaar of ouder. Dit biedt opdrachtgevers de zekerheid dat mensen binnen hun specialisme heel ervaren zijn. En dat zij van aanpakken weten.

Voorstellen aan de opdrachtgever

En als we enthousiast zijn over elkaar? Dan stellen wij u voor aan de opdrachtgever waar u het best kunt worden geplaatst. We overleggen daarbij uw cv, kopieën van diploma’s en een geldige Verklaring Omtrent het Gedrag. De uiteindelijke plaatsing gebeurt altijd in overleg met de opdrachtgever en op advies van LES bv. Daarbij houden we uiteraard rekening met uw eigen voorkeur: ouderenzorg, VG-zorg (emb, mvg, lvg) of jeugdzorg. Ook na plaatsing houden we vinger aan de pols, voor tevredenheid van alle partijen.

Training en opleiding

Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers maximaal inzetbaar zijn. Dat betekent onder meer dat ieder van onze krachten medicatie mag toedienen. Heeft u daar niet de papieren voor? Dan volgt u een training. En zo bieden we nog diverse andere trainingen aan.